Gesprek bij leven
Kennismakingsgesprek bij leven

Als de dood dichtbij komt en je je graag wilt orienteren op de uitvaart 

Praten over de dood

Heb je te horen gekregen dat jij of jouw naaste binnen aanzienlijke tijd zal komen te overlijden? Als je met een naderend levenseinde te maken krijgt, van jezelf of van een dierbare, komt er veel op je af.


Wil je graag helder krijgen wat jij belangrijk vindt bij de uitvaart? Vind je het lastig zo'n groot en niet alledaags onderwerp te bespreken met je gezin of vrienden? Wil je eens met een onafhankelijk iemand praten die wel veel over het onderwerp weet?

Ik kan met je meevoelen, stil zijn, luisteren. Welke vragen spelen er bij jullie? Ik beantwoord ze graag vanuit mijn praktijkervaring. Ik kan je inspireren tot nieuwe ideeën en ik help je de mogelijkheden in kaart brengen. Dat brengt meer rust in je hoofd, zodat je je bezig kunt houden met de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn.


Lijkt het je fijn om met mij in een vrijblijvend kennismakingsgesprek helder te krijgen wat jij en jouw naasten belangrijk vinden bij afscheid, neem dan zeker contact met mij op. Dan kan door het invullen van het formulier hiernaast.


 
 
 
 
 

* * Vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. Ook geen reiskosten binnen straal van 50 km.


“Stil staan bij de dood is eigenlijk stil staan bij het leven.”